Menu

Vacatures

Calculator (Alken) 01/02/2018

Calculator (Alken)

Calculator bij Bouwbedrijf Dethier, waarom zou je voor ons bedrijf kiezen ?

Net zoals veel van onze collega’s, zijn ook wij op zoek naar een calculator. Als je aan dit profiel voldoet, heb je een waaier aan mogelijkheden. Een mooi loon en extralegale voordelen krijg je overal. Waarom dan net voor Bouwbedrijf Dethier kiezen?

Uiteraard omvat de job klassieke taken als de voorcalculatie van aanbestedingsdossiers en het uitvoeren van kostprijsberekeningen. De analyse van plannen, lastenboeken en meetstaten en het aanvragen van prijzen bij leveranciers en onderaannemers.

Maar daarnaast beseffen we dat er meer nodig is om je te overtuigen!

Naast een goede basisvorming als master in een technische richting, speelt voor ons het individu een grote rol. Bij Bouwbedrijf Dethier geloven we in ervaringsuitwisseling, brede inzetbaarheid, evaluatie en sturing. Kortom, de job zo compleet mogelijk invullen.

Daarom wordt niet enkel aandacht besteed aan de calculatie op zich, maar ook aan de interactie met de uitvoering. Dit komt tot uiting in overlegmomenten bij de overdracht van dossiers, tussentijdse feedbackmomenten en financiële nabeschouwingen. Ook onze bibliotheken worden in onderling overleg continu verbeterd.

Ons familiebedrijf bestaat 70 jaar en geniet een uitstekende reputatie. We zijn financieel gezond en tellen inmiddels 3 vestigingen verspreid over Vlaanderen. Naast enkele sterke waarden, zet de derde generatie in op belangrijke ontwikkelingen als BIM en verdere digitalisering. Wij geloven in vernieuwing en “levenslang leren” en vertrekken hier steeds vanuit jouw competenties.

Tenslotte hebben we ook oog voor het welzijn van onze medewerkers. We proberen dit te concretiseren door het hanteren van een gezonde mix van samenwerking en verbondenheid, naast voldoende autonomie en zelfontwikkeling. Gepaste ondersteuning en open, korte communicatielijnen zijn hierbij van cruciaal belang.  

Geprikkeld ? Geboeid ? Terecht !

Contacteer vandaag nog onze HR Manager Hilde Vranken

Tel.     011/59 19 93

Mail    h.vranken@bouwbedrijf-dethier.be

Meer info of benieuwd naar onze bedrijfsfilm ?

www.bouwbedrijf-dethier.be

< Alle vacatures