Menu

Vacatures

Werfleiders (Londerzeel ) 10/03/2020

 

Bouwbedrijf Dethier (vestiging Londerzeel) is op zoek naar werfleiders!

 

Wie zijn wij?

Onze vestiging maakt integraal deel uit van Bouwbedrijf Dethier met hoofdzetel te Alken. Vanuit Londerzeel leiden wij reeds 10 jaar bouwwerken tussen Brussel en Antwerpen. Onze focus ligt op klasse 8 nieuwbouw projecten.

Wat zijn onze sterktes?

Wij zijn een hecht technisch team dat vanuit onze familiale hoofdzetel in Alken optimaal ondersteund wordt wat betreft calculatie, logistiek en magazijn, veiligheid, marketing, HR en boekhouding. Bouwbedrijf Dethier is immers meer dan 70 jaar actief en geniet een goede reputatie in de sector. Hierdoor kunnen wij ons volledig focussen op onze ‘core business’: bouwen.

Bij de ervaringsvorming van onze technisch leidinggevenden voorzien wij in een uitgebreide begeleiding en erg korte communicatielijnen met projectleiders en technische directie. Een hands-on praktische sturing wordt vooropgesteld.

Bovendien zetten wij breed in op belangrijke, nieuwe ontwikkelingen als BIM, LEAN, 5S en algemene digitalisering. Bij Bouwbedrijf Dethier ben je mee met wat leeft in de sector. Wij geloven in vernieuwing en ‘levenslang leren’ en voorzien daarom in brede bij- en nascholingen waar wenselijk en nuttig.

Wat willen we?

Ons technisch team uitbouwen en versterken! Bouwbedrijf Dethier ziet in onze regio een belangrijke groeimarge die enkel kan ingevuld worden door het aantrekken en behouden van de juiste collega’s. Hierbij denken wij aan verschillende mogelijkheden.

Wij zijn geïnteresseerd in :

  • zowel starters als werfleiders met ervaring.
  • het actief begeleiden van stagiairs uit de opleidingen professionele bachelor bouw en industriële of burgerlijke ingenieurswetenschappen bouwkunde.

Jullie zijn, bijvoorbeeld, onmiddellijk inzetbaar op grotere bouwwerken in Tervuren en Ninove (sociale woningbouw) of Grimbergen (school met sporthal).

Interesse?

Contacteer vandaag nog onze HR manager Hilde Vranken

Tel. 011/59 19 93

Mail h.vranken@bouwbedrijf-dethier.be

Meer info?      

www.bouwbedrijf-dethier.be

 

 

 

 

 

 

 

< Alle vacatures