Menu

Vacatures

Werfleiders 06/07/2020

 

Bouwbedrijf Dethier is op zoek naar een ervaren en een startend werfleider

 

Net zoals veel van onze collega’s zijn ook wij op zoek naar getalenteerde werfleiders. Waarom zou je dan voor Bouwbedrijf Dethier kiezen?

  • Uiteraard omvat de job klassieke taken als de dagdagelijkse leiding op de werf, het bewaken van rendementen en uitvoering, de naleving van veiligheidsvoorschriften, deelname aan werfvergaderingen en de reservering van materiaal en materieel.

Maar er is meer!

  • Naast een goede basisvorming als professionele bachelor of industrieel ingenieur bouwkunde, speelt voor ons het individu een grote rol. Bij Bouwbedrijf Dethier geloven we in zelfontplooiing, brede inzetbaarheid, ervaringsuitwisseling, evaluatie en sturing. Kortom, de job zo compleet mogelijk invullen.

 

  • Je komt bij ons terecht in een hecht team van jonge werfleiders. Daarnaast werk je nauw samen met projectleiders.

 

  • Ook onze werkwijze is niet onbelangrijk. De goede reputatie van ons bedrijf werd gebouwd op samenwerkingsverbanden gekenmerkt door wederzijds vertrouwen en het principe van “geven en nemen”. Binnen het bouwteam oplossingsgericht denken en handelen. Onderaannemers correct begeleiden en tijdig vergoeden in een geest van kwaliteit en redelijkheid.

 

  • Bijkomend wordt de “core” business bij Bouwbedrijf Dethier degelijk ondersteund door ervaren collega’s in functies als calculatie, werkvoorbereiding/BIM, logistiek, HRM, boekhouding en marketing.

 

  • Ons familiebedrijf bestaat 73 jaar, is financieel gezond en telt 2 vestigingen. De hoofdzetel bevindt zich in Alken, een tweede vestiging in Londerzeel stuurt onze werven tussen Brussel en Antwerpen aan. Naast de oude waarden, zet de jonge en derde generatie in op belangrijke ontwikkelingen als BIM, LEAN, 5S en verdere digitalisering. Wij geloven in vernieuwing en “levenslang leren”. Er wordt voorzien in bij- en nascholingen waar wenselijk en nuttig.          

 

  • Tenslotte hebben wij ook oog voor het welzijn van onze medewerkers. Onze leidinggevenden proberen dit te concretiseren door het hanteren van een gezonde mix van samenwerking en verbondenheid, naast voldoende autonomie en zelfontwikkeling. Gepaste ondersteuning en open, korte communicatielijnen zijn hierbij van cruciaal belang.  

Geprikkeld ? Geboeid ? Terecht !

Contacteer vandaag nog onze HR Manager Hilde Vranken

Tel.     011/59 19 93

Mail    h.vranken@bouwbedrijf-dethier.be

Meer info ?

www.bouwbedrijf-dethier.be

< Alle vacatures