Menu

Vacatures

Werfleider (Alken) 16/11/2020

Bouwbedrijf Dethier is op zoek naar een werfleider (Alken)

Wie zijn wij?

  • In 2022 bestaat ons familiebedrijf 75 jaar. Wij zijn een klasse 8 aannemer en projectontwikkelaar met vestigingen in Alken en Londerzeel en 130 medewerkers. Van intern innoveren tot extern beter presteren, Dethier gaat mee met de tijd en zet in op belangrijke ontwikkelingen als BIM, LEAN, 5S en verdere digitalisering.         

Wie zoeken wij? 

  • Je genoot een goede basisvorming als professionele bachelor of industrieel ingenieur bouwkunde.
  • De job omvat klassieke taken als de dagdagelijkse leiding over bouwvakkers en werf, het aansturen van onderaannemers, de opvolging van het werfdossier, het bewaken van rendementen en kwalitatieve uitvoering, de naleving van veiligheidsvoorschriften, deelname aan werfvergaderingen en de reservering van materiaal en materieel.

Maar er is meer!

  • Je komt bij ons terecht in een hecht team van jonge werfleiders. Daarnaast werk je nauw samen met projectleiders. Bij Bouwbedrijf Dethier geloven we in zelfontplooiing, brede inzetbaarheid, ervaringsuitwisseling, evaluatie en sturing. Kortom, de job zo compleet mogelijk invullen. Wij geloven in vernieuwing en “levenslang leren”. Er wordt voorzien in bij- en nascholingen waar wenselijk en nuttig.

 

  • Ook onze werkwijze is niet onbelangrijk. De goede reputatie van ons bedrijf werd gebouwd op samenwerkingsverbanden gekenmerkt door wederzijds vertrouwen en het principe van “geven en nemen”. Binnen het bouwteam oplossingsgericht denken en handelen. Onderaannemers correct begeleiden en tijdig vergoeden in een geest van kwaliteit en redelijkheid.

 

  • Bijkomend wordt de “core” business bij Bouwbedrijf Dethier degelijk ondersteund door ervaren collega’s in functies als calculatie, werkvoorbereiding/BIM, logistiek, HRM, boekhouding en marketing.
  • Tenslotte hebben wij ook oog voor het welzijn van onze medewerkers. Onze leidinggevenden proberen dit te concretiseren door het hanteren van een gezonde mix van samenwerking en verbondenheid, naast voldoende autonomie en zelfontwikkeling. Gepaste ondersteuning en open, korte communicatielijnen zijn hierbij van cruciaal belang.  

Geprikkeld? Geboeid? Terecht!

Contacteer vandaag nog onze HR Manager Hilde Vranken

Tel.     011/59 19 93

Mail    h.vranken@bouwbedrijf-dethier.be

Meer info?

www.bouwbedrijf-dethier.be

< Alle vacatures